Meni
VAŠA KOŠARICA

Članki RSS Feed

30 Apr Trije koraki do popolne ustne higiene
0 2703
Veliko vas sprašuje, kako doseči popolno ustno higieno. Prav v ta namen smo vnovčili naše bogato znanje in več kot 30-letne izkušnje s področja ortodontije ter za vas izpostavili tri korake do popolne..
01 Mar 7 koristi mesečne naročnine Premium zobnih ščetk VBO
0 19
Prihranek ter maksimalna kakovost in učinkovitost vedno na zalogi. To so le 3 od mnogih koristi mesečne naročnine Premium zobnih ščetk VBO. Prepričajte se, zakaj je naročnina na Premium zobne ščetke V..
07 Feb Premium zobna ščetka VBO: da ali ne?
0 27
Ni dovolj le, da jo redno uporabljate. Vaša zobna ščetka mora zadostiti ključnim merilom kakovosti in varnosti. Naučite se jih prepoznati in izbrati ščetko, ki odkljuka kar vse hkrati!   5 lastnosti..
05 Jan 3 preprosta dejstva, ki Premium zobno ščetko VBO uvrščajo med najboljše
0 185
Vaši zobje si zaslužijo le najboljšo nego. Spoznajte Premium zobno ščetko VBO in njene glavne adute! Predstavljamo vam tri dejstva, ki so že tisoče strank prepričala v kakovost, učinkovitost in udobj..
20 Dec Črni kremen in njegove prednosti
0 128
Spoznajte mineral, ki vam pomaga do bolj čistih in zdravih zob, in kako njegove prednosti najlažje vključite v svojo dnevno rutino s prvo ščetko s črnim kremenom!   Kaj je črni kremen? Črni kremen ..
13 Nov Zakaj je Premium zobna ščetka VBO proizvedena na Japonskem?
0 24
Najbrž že poznate Premium zobno ščetko VBO s ščetinami iz črnega kremena, kajne? Vas zanima zakaj je zobna ščetka proizvedena prav na Japonskem?   Črni kremen se pridobiva zgolj na Japonskem Črni..
04 Oct Katere 4 stvari mora vsebovati dobra zobna ščetka?
0 483
Katere 4 stvari mora vsebovati dobra zobna ščetka? Prisluhnite Vesni Kaloh, dr. dent. med, spec. ortodont:     “Bodite pozorni na 4 lastnosti dobrih ščetin: sestavo, obliko, trdoto in gosto..
18 Sep Kako pogosto menjati ščetko za zdrave zobe?
0 1304
Se tudi vi sprašujete, kako pogosto zamenjati zobno ščetko? Naj vam kar na hitro odgovorimo: zobno ščetko je priporočljivo zamenjati na 2 meseca. Vendar, zakaj je temu tako?   Zakaj zamenjati zobno ..
08 Sep Inovativna zobna ščetka je razvita v Sloveniji!
0 36293
Ste že slišali za zobno ščetko s ščetinami iz črnega kremena? Premium zobna ščetka VBO je PRVA ZOBNA ŠČETKA na svetu s ščetinami iz črnega kremena. Ščetka je plod slovenske inovativnosti in japonske ..
Prikazujem 1 od 9 do 9 (1 strani)