Ste že slišali za zobno ščetko s ščetinami iz črnega kremena? Premium zobna ščetka VBO je PRVA ZOBNA ŠČETKA na svetu s ščetinami iz črnega kremena.

Ščetka je plod slovenske inovativnosti in japonske tehnologije. V sodelovanju z dentalno univerzo Kanagawa na Japonskem jo je razvila priznana zobozdravnica dr. Vesna Kaloh. Je večkrat nagrajena zobozdravnica in ortodontinja ter ena izmed vodilnih strokovnjakinj s področja ravnanja zob z nevidnim zobnim aparatom Invisalign.

 

Inovacija s črnim kremenom

VBO zobna ščetka je prva zobna ščetka s ščetinami, impregniranimi s črnim kremenom. Gre za edinstveno črno rudo, ki se nahaja le na japonskem otoku Hokaido.

Posebnost črnega kremena je, da ob ščetkanju sprošča negativne ione, kar podaljša občutek čistih zob. Ščetine, impregnirane s črnim kremenom, so na mikroskopskem nivoju hrapave. Tega seveda ne boste občutili, občutili pa boste rezultat – bolj gladki, bolj čisti zobje!

 

 

 

Kaj je poleg črnega kremena posebnega pri Premium zobni ščetki VBO?

Premium zobna ščetka VBO združuje tehnologijo zobnih ščetk, ki lahko temeljito očistijo zobe, in tistih, ki ne poškodujejo dlesni. To doslej ni uspelo nikomur drugemu, ker je bodisi ščetka premehka, da bi dovolj očistila zobe, ali pa je pretrda in poškoduje dlesni.

Zobna ščetka s črnim kremenom dokazano deluje! To so znanstveno potrdili strokovnjaki na Kanagawa Dental University na Japonskem. Njihova raziskava je pokazala, da Premium zobna ščetka VBO prekaša običajne zobne ščetke, saj odstranjuje zobne obloge do 40 % učinkoviteje.

 

Kriteriji, ki uvrščajo Premium zobno ščetko VBO na vrh

 

Učinkovito odstranjevanje oblog

To je osnovna naloga vaše zobne ščetke, zato je tudi najpomembnejša. Če jih redno in v celoti ne odstranjujete, sprva mehke obloge otrdijo. Takrat jih lahko odstrani le zobozdravnik, medtem pa že lahko povzročijo številne težave z zobmi in dlesnimi, saj so polne škodljivih bakterij.

Proizvajalci nas poskušajo prepričati z raznimi trditvami, ki obljubljajo marsikaj, a potrošniki težko vemo, katera je res učinkovita zobna ščetka proti oblogam.

 

Mehka zobna ščetka

Učinkovitost pa ne sme priti na račun varnosti, zato zobozdravniki enoglasno priporočajo ščetko z mehkimi ščetinami. Dlesni so namreč v primerjavi z zobmi veliko občutljivejše, zato moramo biti tudi pri čiščenju z mehkimi ščetinami nežni.

 

Dostop do vseh zob

Glava zobne ščetke mora biti zaobljena in dovolj majhna, da z njo dosežemo vse zobe, tudi tiste čisto zadaj.

 

Ščetine različnih dolžin

Različne dolžine ščetin pomagajo, da ščetka seže globlje med zobe, v prostore, kjer se najraje ulovijo ostanki hrane. Podaljšane in stanjšane ščetine Premium zobne ščetke VBO najbolj učinkovito dosežejo prostorčke, ki jih običajna zobna ščetka s ščetinami enake dolžine ne more.

 

Ko boste naslednjič kupovali zobno ščetko, se torej prepričajte, da ima vse naštete lastnosti. Lahko pa izberete Premium zobno ščetko VBO, ki jo uporablja že več kot 140.000 slovencev!

 

Razmislite o 6packu!

Za vse, ki bi želeli maksimalno poskrbeti za svoje zobe in dlesni, smo oblikovali paket 6 ščetk, ki zadostujejo za celo leto za eno osebo. Ker je dokazano, da je potrebno zobno ščetko zamenjati po 2 mesecih, vam tako ni potrebno skrbeti za nakup nove, vendar zgolj vzamete novo iz omarice.

Smo pa oblikovali tudi naročnino za vse tiste, ki želite redno prejemati nove zobne ščetke direktno na vaš dom: www.vbopremiumtoothbrush.si/narocnine