Meni
VAŠA KOŠARICA

Paket 6+1 gratis - otroci - črna

Paket 6+1 gratis - otroci - črna
PRIPOROČAMO -32 %
Paket 6+1 gratis - otroci - črna
  • Zobna ščetka, ki vam resnično očisti zobe.
  • Premium zobna ščetka VBO je prva zobna ščetka s ščetinami iz črnega kremena na svetu.
  • Po ščetkanju s Premium zobno ščetko VBO bodo vaši zobje bolj gladki, občutek čistih zob in ust pa bistveno daljši kot pri uporabi klasičnih zobnih ščetk.
  • Ob uporabi Premium zobne ščetke VBO, za dosego resnično čistih zob, ne potrebujete zobne paste. Za doseganje svežine in okrepitev zob z minerali (kalcij, fluor) lahko po ščetkanju uporabite ustno vodo.

Ob nakupu šestkratnega pakiranja Premium zobne ščetke VBO,  prejmete eno Premium zobno ščetko VBO GRATIS. Torej; namesto 69,30 EUR, plačate le 47,40 EUR!


Privoščite svojim zobem najboljše in naročite zdaj!

  • Zaloga: Na zalogi
47.40€
69.30€
Brez DDV: 38.85€
Brezplačna poštnina nad 50€
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava

Dr. Vesna Kaloh, svetovno priznana specialistka za ravnanje zob z nevidnim zobnim aparatom Invisalign, je v sodelovanju z dentalno univerzo Kanagawa na Japonskem razvila edinstveno zobno ščetko za otroke.

Osnovno vodilo razvoja je bilo ustvariti najbolj učinkovito zobno ščetko, ki očisti vse površine zoba tudi pri najmlajših. Premium zobna ščetka VBO za otroke to zmore, saj ima otroškim ustom prilagojeno obliko in velikost glave, da doseže tudi nepravilno postavljene in delno izrasle zobe. Ročaj ščetke je prilagojen otrokom in izdelan na način, da ga lažje držijo v rokah. Ob tem pa so stranske ščetine na vrhovih zožane in podaljšane, da sežejo tudi v medzobne prostore in pod rob dlesni ter s tem očistijo tudi težje dostopna mesta. Površine ščetin so zaradi impregniranega črnega kremena hrapave (na mikroskopski ravni), zato bolj učinkovito odnašajo obloge kot klasične gladke ščetine. Zraven tega pa črni kremen ob ščetkanju sprošča negativne ione, kar zmanjša hitrost nastajanja novih zobnih oblog. Črni kremen je ruda, ki se nahaja le na otoku Hokaido na Japonskem.

Pri razvoju Premium zobne ščetke VBO za otroke, pa je dr. Kalohovi pomagal prav poseben zmajček z imenom Vebeon. Vebeon živi na najbolj severnem Japonskem otoku Hokaido. Prav v tam se nahaja črni kremen, ki je impregniran v ščetinah Premium zobne ščetke VBOČrnega kremena na Hokaidu ni na pretek, a vendar je Vebeon samo za vaše najmlajše namočil vanj nekaj ščetk, da jih bodo lahko uporabljali le najbolj pridni otroci. To pomeni, da bodo imeli najbolj čiste zobe.

Nedavno ogledani izdelki