Meni
VAŠA KOŠARICA

Premium zobna ščetka VBO za odrasle - paket 3 ščetk; črna barva

Premium zobna ščetka VBO za odrasle - paket 3 ščetk; črna barva
Premium zobna ščetka VBO za odrasle - paket 3 ščetk; črna barva
Premium zobna ščetka VBO za odrasle - paket 3 ščetk; črna barva
Premium zobna ščetka VBO za odrasle - paket 3 ščetk; črna barva
-10 %
Premium zobna ščetka VBO za odrasle - paket 3 ščetk; črna barva
Premium zobna ščetka VBO za odrasle - paket 3 ščetk; črna barva
Premium zobna ščetka VBO za odrasle - paket 3 ščetk; črna barva
Premium zobna ščetka VBO za odrasle - paket 3 ščetk; črna barva
Premium zobna ščetka VBO za odrasle - paket 3 ščetk; črna barva
Zobna ščetka, ki vam resnično očisti zobe.
Premium zobna ščetka VBO je prva zobna ščetka s ščetinami iz črnega kremena na svetu.
Po ščetkanju s Premium zobno ščetko VBO bodo vaši zobje bolj gladki, občutek čistih zob in ust pa bistveno daljši kot pri uporabi običajnih zobnih ščetk.
Ob uporabi Premium zobne ščetke VBO, za dosego resnično čistih zob, ne potrebujete zobne paste. Za doseganje svežine in okrepitev zob z minerali (kalcij, fluor) lahko po ščetkanju uporabite ustno vodo.
Priporočamo odraslim ljudem, oziroma mladostnikom z izrastlimi vsemi stalnimi zobmi.
Odsvetujemo uporabo otrokom, oziroma mladostnikom, ki jim še niso izrastli vsi stalni zobje.
Ob uporabi ne pritiskajte preveč na zobe, saj je za 100% učinkovitost dovolj že nežno kroženje po zobeh in dlesnih.
Ščetka ni primerna za grizenje, ampak samo za nežno ščetkanje zob in dlesni.
  • Zaloga: Na zalogi
26.70€
29.70€
Brez DDV: 21.89€
Brezplačna poštnina nad 50€
Hitra dostava

 

Vaša prva zobna ščetka, ki resnično očisti in zadnja, ki jo boste kadarkoli želeli zamenjati.

 

Dr. Vesna Kaloh, svetovno priznana specialistka za ravnanje zob z nevidnim zobnim aparatom Invisalign, je v sodelovanju z dentalno univerzo Kanagawa na Japonskem razvila edinstveno zobno ščetko s črnim kremenom.

Osnovno vodilo razvoja je bilo ustvariti najbolj učinkovito zobno ščetko, ki očisti vse površine zoba. Njeno učinkovitost potrjuje že več kot 200.000 zadovoljnih uporabnikov iz Slovenije in ostalih evropskih držav.

 

5 enostavnih razlogov zakaj izbrati Premium zobno ščetko VBO:

 

1. Učinkovito odstranjevanje oblog

Premium zobna ščetka VBO je prva ščetka s ščetinami, impregniranimi s črnim kremenom. Ta mineral daje ščetinam njihovo značilno temno sivo barvo. Prav tako je pred nanosom na ščetine zdrobljen v prah, ki sestoji iz dovolj majhnih delcev, da ne poškodujejo zob.

 

Črni kremen pripomore k bolj temeljitemu odstranjevanju zobnih oblog in bakterij z zob in dlesni. Raziskava je namreč pokazala, da ščetine iz črnega kremena odstranijo zobne obloge do 40 odstotkov učinkoviteje kot običajna zobna ščetka! Poleg tega pripomore k zmanjšanju zobne gnilobe in vnetju dlesni.

 

 

Ob ščetkanju črni kremen sprošča negativne ione, ki dokazano podaljšajo učinek čistih zob. To učinkovito prekriža načrte škodljivim bakterijam, vam pa zagotovi dolgotrajen občutek svežine.

 

2. Ščetine različnih dolžin

Premium zobna ščetka VBO se ponaša z različno dolgimi ščetinami, ki pomagajo, da ščetka seže globje med zobe, v prostore, kjer se najraje ulovijo ostanki hrane. Za povrh so ščetine na vrhu še posebej stanjšane, da najbolj učinkovito dosežejo prostorčke, ki jih običajna zobna ščetka s ščetinami enake dolžine ne more.

 

3. Dostop do vseh zob

Imate tudi vi ozko čeljust in težko dosežete zadnje zobe? Ni problema! Glava Premium zobne ščetke VBO je zaobljena in dovolj majhna, da z njo dosežemo in očistimo vse zobe, tudi tiste čisto zadaj.

 

4. Mehkoba zobne ščetke

Ob učinkovitosti čiščenja zob pa nikakor ne smemo pozabiti na ranljivost dlesni, zato zobozdravniki in ortodonti enoglasno priporočamo ščetko z mehkimi ščetinami. Dlesni so namreč v primerjavi z zobmi veliko občutljivejše, zato morate biti tudi pri čiščenju z mehkimi ščetinami nežni.

 

OČISTI ZOBE + NE POŠKODUJE DLESNI = OPTIMALNA ZOBNA ŠČETKA

Premium zobna ščetka VBO je mehka zobna ščetka in ne poškoduje dlesni, vendar zaradi impregnacije s črnim kremenom in skrbno načrtovane oblike ščetin temeljito očisti zobe, kar jo uvršča na sam svetovni vrh!

 

5. Garancija na zadovoljstvo

V kolikor vas zgornji 4 razlogi niso prepričali, vam dajemo še petega. In sicer vsak nakup Premium zobne ščetke VBO vsebuje neizpodbitno garancijo na zadovoljstvo. Tako zelo smo prepričani v kvaliteto ščetkanja in zobne higiene z našo ščetko, da lahko v primeru nezadovoljstva v roku 30 dni od nakupa zobno ščetko vrnete, mi pa vam brez vprašanja povrnemo celotno kupnino!

 

SKLENITE NAROČNINO IN PRIHRANITE

Pri VBO omogočamo tudi sklenitev letne naročnine na Premium zobne ščetke VBO. Zakaj? Odgovor je enostaven:

  • Ščetke boste imeli zmeraj na zalogi in na voljo za menjavo, ker jih prejmete avtomatsko vsakih 12 mesecev na svoj domač naslov,
  • s sklenitvijo naročnine prejmete dodatni 10% popust na redno ceno Premium zobnih ščetk VBO in brezplačno dostavo.

Za popolno ustno higieno so potrebni trije koraki. Prvi korak je uporaba zobne ščetke, ki očisti zobe in ob tem ne poškoduje dlesni. Z nakupom Premium zobne ščetke VBO je prvi korak opravljen. Drugi korak je pravilna in zadostna uporaba zobne ščetke. Izjemno pomemben pa je tretji korak in sicer pravočasna menjava zobne ščetke! Zaradi obrabljenosti ščetin, vodnega kamna in bakterij, ki ju je v kopalnici v izobilju, je za popolno ustno higieno, zobno ščetko potrebno menjati vsaka dva meseca! Vsled temu smo pri VBO, kot prvi na svetu, pripravili naročniški model! Ja, prav ste prebrali! Na vaše najljubše zobne ščetke se lahko naročite! Z naročniškim modelom "VBO 6 PACK" boste poskrbeli tudi za drugi korak in dosegli popolno ustno higieno! Naročnino sklenite še danes, saj boste prejeli dodaten 10% popust na naročen VBO 6 pack, brezplačno poštnino in sms/mail obvestilo vsaka dva meseca, ko bo čas za menjavo zobne ščetke.

Več o naročnini pa si lahko preberete TUKAJ.

Nedavno ogledani izdelki