Meni
VAŠA KOŠARICA

Popolna ustna higiena - odrasli - pink

Popolna ustna higiena - odrasli - pink
-16 %
Popolna ustna higiena - odrasli - pink
  • paket 6 Premium zobnih ščetk VBO (47,40 EUR)
  • zobna pasta Theodent Classic (29,90 EUR)
  • oralno pršilo Oroxid Forte 100 ml (17,20 EUR)

 

  • Zaloga: Na zalogi
79.50€
94.50€
Brez DDV: 65.16€
Brezplačna poštnina nad 50€
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava

Premium zobna ščetka VBO očisti zobe do 40% učinkoviteje kot običajne zobne ščetke. Je prva zobna ščetka na svetu s ščetinami iz črnega kremena. Med ščetkanjem se iz ščetin s črnim kremenom sproščajo negativni ioni, kar podaljša učinek ščetkanja, saj se v slini razvija manj bakterij. Ščetine Premium zobne ščetke VBO so na vrhovih zožane in podaljšane, da dosežejo tudi v medzobne prostore in pod rob dlesni, s tem pa očistijo tudi težje dostopna mesta. Ščetka je optimalne mehkobe in zato primerna tudi za osebe z občutljivi zobmi. Proizvedena je na Japonskem.

 

  • Zobna pasta Theodent klinično dokazano remineralizira površinsko sklenino učinkoviteje kot druge zobne paste na trgu. Zobna pasta Theodent Classic s patentirano mešanico Rennou, ki vsebuje teobromin, kalcijeve in fosfatne minerale; sklenino neguje in ugodno vpliva na začetne stopnje razvoja kariesa. Zobna pasta ne vsebuje fluoridov, sulfatov, parabenov in konzervansov. Nega z zobno pasto Theodent Classic bo skrbela za ohranjanje naravne beline vaših zob. Za optimalni odmerek je narejena ozka odprtina na tubi, ki prepreči prekomerno doziranje zobne paste Theodent Classic. Proizvedena je v ZDA.

 

  • Oralno pršilo Oroxid Forte je primerna za vsakodnevno nego in tretiranje težav v ustni votlini. Izdelki OROXID® so edini registrirani in certificirani izdelki na osnovi aktivnega kisika na evropskem tržišču, formulacije in postopki pa so patentno zaščiteni. Uporablja se za preventivno ustno nego, pri vnetih, občutljivih dlesnih, pri zobnih oblogah in obarvanosti, za higieno pri zobnih aparatih, protezah; za razdražene, krvaveče in vnete dlesni, pri parodontalni bolezeni, po kirurških posegih in za higieno pri vsadkih ali mostičkih.

 

Z nakupom tega izjemno koristnega paketa za vaše zobe, boste imeli zalogo Premium zobnih ščetk VBO za celo leto, zobno pasto Theodent in oralno pršil Oroxid pa vsaj za tri mesece.

 

Danes lahko ta paket dobite za 79,50 EUR, namesto za 94,50 EUR!  Privoščite svojim zobem najboljše in naročite zdaj!

Nedavno ogledani izdelki