Meni
VAŠA KOŠARICA

Premium zobna ščetka VBO za otroke - paket 6 ščetk; rumena barva

Premium zobna ščetka VBO za otroke - paket 6 ščetk; rumena barva
Premium zobna ščetka VBO za otroke - paket 6 ščetk; rumena barva
Premium zobna ščetka VBO za otroke - paket 6 ščetk; rumena barva
Premium zobna ščetka VBO za otroke - paket 6 ščetk; rumena barva
-20 %
Premium zobna ščetka VBO za otroke - paket 6 ščetk; rumena barva
Premium zobna ščetka VBO za otroke - paket 6 ščetk; rumena barva
Premium zobna ščetka VBO za otroke - paket 6 ščetk; rumena barva
Premium zobna ščetka VBO za otroke - paket 6 ščetk; rumena barva
Premium zobna ščetka VBO za otroke - paket 6 ščetk; rumena barva

PRIPOROČAMO - optimalen nakup!

20% popusta ob nakupu paketa 12 Premium zobnih ščetk VBO za otroke.
Premium zobnih ščetk VBO za resnično čiste zobe dovolj za celo leto.
Zagotovljena pravočasna menjava ščetke.
Prihranek časa in poti za vsakokraten nakup nove ščetke.
Zobna ščetka, ki resnično očisti zobe vašim najmlajšim.
Premium zobna ščetka VBO za otroke je prva zobna ščetka s ščetinami iz črnega kremena na svetu.
Po ščetkanju s Premium zobno ščetko VBO za otroke bodo vaši zobje bolj gladki, občutek čistih zob in ust pa bistveno daljši kot pri uporabi običajnih zobnih ščetk.
Premium zobna ščetka VBO za otroke je primerna za uporabo v mlečnem in menjalnem zobovju, torej dokler ne izpade zadnji mlečni zob.
Ščetka ni primerna za grizenje, ampak samo za nežno ščetkanje zob in dlesni.
Ščetkajte nežno s krožnimi gibi stran od dlesni.
Priporočamo uporabo pod nadzorom odrasle osebe.
  • Zaloga: Na zalogi
47.40€
59.40€
Brez DDV: 38.85€

Izberite enkratni nakup ali naročnino

NASVET: Prihranite dodatnih 8% na redno ceno z naročnino

Enkraten nakup
(Letna zaloga za 1 osebo)
20% Popust
59.40€
47.40€
Naročite se in prihranite več
(Prejmite letno zalogo vsakih 12 mesecev)
28% Popust na redno ceno + Brezplačna dostava
 
59.40€
42.66€
Brezplačna poštnina nad 50€
Hitra dostava

 

Vaša prva zobna ščetka, ki resnično očisti in zadnja, ki jo boste kadarkoli želeli zamenjati.

 

 

Dr. Vesna Kaloh, svetovno priznana specialistka za ravnanje zob z nevidnim zobnim aparatom Invisalign, je v sodelovanju z dentalno univerzo Kanagawa na Japonskem razvila edinstveno zobno ščetko s črnim kremenom za otroke.

Osnovno vodilo razvoja je bilo ustvariti najbolj učinkovito zobno ščetko, ki očisti vse površine zoba tudi pri najmlajših. Njeno učinkovitost potrjuje že več kot 200.000 zadovoljnih uporabnikov iz Slovenije in ostalih evropskih držav.

 

 

 

 

Pri razvoju Premium zobne ščetke VBO za otroke pa je dr. Kalohovi pomagal prav poseben zmajček z imenom Vebeon. Vebeon živi na najbolj severnem japonskem otoku Hokaido. Prav v tam se nahaja črni kremen, ki je impregniran v ščetinah Premium zobne ščetke VBO. Črnega kremena na Hokaidu ni na pretek, a vendar je Vebeon samo za vaše najmlajše namočil vanj nekaj ščetk, da jih bodo lahko uporabljali le najbolj pridni otroci. To pomeni, da bodo imeli najbolj čiste zobe.

 

 

 

5 enostavnih razlogov zakaj izbrati Premium zobno ščetko VBO za otroke:

 

1. Učinkovito odstranjevanje oblog

 

Premium zobna ščetka VBO je prva ščetka s ščetinami, impregniranimi s črnim kremenom. Ta mineral daje ščetinam njihovo značilno temno sivo barvo. Prav tako je pred nanosom na ščetine zdrobljen v prah, ki sestoji iz dovolj majhnih delcev, da ne poškodujejo zob.

 

 

Črni kremen pripomore k bolj temeljitemu odstranjevanju zobnih oblog in bakterij z zob in dlesni. Raziskava je namreč pokazala, da ščetine iz črnega kremena odstranijo zobne obloge do 40 odstotkov učinkoviteje kot običajna zobna ščetka! Poleg tega pripomore k zmanjšanju zobne gnilobe in vnetju dlesni.

 

 

Ob ščetkanju črni kremen sprošča negativne ione, ki dokazano podaljšajo učinek čistih zob. To učinkovito prekriža načrte škodljivim bakterijam, vam pa zagotovi dolgotrajen občutek svežine.

 

2. Ščetine različnih dolžin

Premium zobna ščetka VBO se ponaša z različno dolgimi ščetinami, ki pomagajo, da ščetka seže globje med zobe, v prostore, kjer se najraje ulovijo ostanki hrane. Za povrh so ščetine na vrhu še posebej stanjšane, da najbolj učinkovito dosežejo prostorčke, ki jih običajna zobna ščetka s ščetinami enake dolžine ne more.

 

3. Otroškim ustom prilagojena oblika

Premium zobna ščetka VBO za otroke ima otroškim ustom prilagojeno obliko in velikost glave, da doseže tudi nepravilno postavljene in delno izrasle zobe. Za povrh pa je tudi ročaj ščetke prilagojen otrokom in izdelan na način, da ga lažje držijo.

 

4. Mehkoba zobne ščetke

Ob učinkovitosti čiščenja zob pa nikakor ne smemo pozabiti na ranljivost dlesni, zato zobozdravniki in ortodonti enoglasno priporočamo ščetko z mehkimi ščetinami. Dlesni so namreč v primerjavi z zobmi veliko občutljivejše, zato morate biti tudi pri čiščenju z mehkimi ščetinami nežni.

 

OČISTI ZOBE + NE POŠKODUJE DLESNI = OPTIMALNA ZOBNA ŠČETKA

Premium zobna ščetka VBO je mehka zobna ščetka in ne poškoduje dlesni, vendar zaradi impregnacije s črnim kremenom in skrbno načrtovane oblike ščetin temeljito očisti zobe, kar jo uvršča na sam svetovni vrh!

 

5. Garancija na zadovoljstvo

V kolikor vas zgornji 4 razlogi niso prepričali, vam dajemo še petega. In sicer vsak nakup Premium zobne ščetke VBO vsebuje neizpodbitno garancijo na zadovoljstvo. Tako zelo smo prepričani v kvaliteto ščetkanja in zobne higiene z našo ščetko, da lahko v primeru nezadovoljstva v roku 30 dni od nakupa zobno ščetko vrnete, mi pa vam brez vprašanja povrnemo celotno kupnino!

 

SKLENITE NAROČNINO IN PRIHRANITE

Pri VBO omogočamo tudi sklenitev letne naročnine na Premium zobne ščetke VBO. Zakaj? Odgovor je enostaven:

  • Ščetke boste imeli zmeraj na zalogi in na voljo za menjavo, ker jih prejmete avtomatsko vsakih 12 mesecev na svoj domač naslov,
  • s sklenitvijo naročnine prejmete dodatni 10% popust na redno ceno Premium zobnih ščetk VBO in brezplačno dostavo.

Za popolno ustno higieno so potrebni trije koraki. Prvi korak je uporaba zobne ščetke, ki očisti zobe in ob tem ne poškoduje dlesni. Z nakupom Premium zobne ščetke VBO je prvi korak opravljen. Drugi korak je pravilna in zadostna uporaba zobne ščetke. Izjemno pomemben pa je tretji korak in sicer pravočasna menjava zobne ščetke! Zaradi obrabljenosti ščetin, vodnega kamna in bakterij, ki ju je v kopalnici v izobilju, je za popolno ustno higieno, zobno ščetko potrebno menjati vsaka dva meseca! Vsled temu smo pri VBO, kot prvi na svetu, pripravili naročniški model! Ja, prav ste prebrali! Na vaše najljubše zobne ščetke se lahko naročite! Z naročniškim modelom "VBO 6 PACK" boste poskrbeli tudi za drugi korak in dosegli popolno ustno higieno! Naročnino sklenite še danes, saj boste prejeli dodaten 10% popust na naročen VBO 6 pack, brezplačno poštnino in sms/mail obvestilo vsaka dva meseca, ko bo čas za menjavo zobne ščetke.

Več o naročnini pa si lahko preberete TUKAJ.

Nedavno ogledani izdelki