Meni
VAŠA KOŠARICA

Theodent 300

Theodent 300
Theodent 300
Theodent 300
Theodent 300
Theodent 300
Theodent 300
Theodent 300

Theodent 300 zobna pasta brez fluorida s klinično močjo za remineralizacijo in zmanjšanje občutljivosti zob in okusom nežne mete (96,4 g)

Theodent™ 300, luksuzna belilna zobna pasta z visoko vsebnostjo Rennou™ za remineralizacijo sklenine z okusom mete, brez fluorida. Izboljšajte vašo ustno higieno s patentirano formulo Rennou.

Zobna pasta je namenjena najbolj zahtevnim uporabnikom in osebam z zelo občutljivo zobno sklenino, saj po opravljenih raziskavah po 3 dneh popolnoma zapre dentilne tubule in na tako prepreči občutljivost zob.

  • Zaloga: Na zalogi
129.90€
Brez DDV: 106.48€
Brezplačna poštnina nad 50€
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava

ZOBNA PASTA ZA REMINERALIZACIJO ZOBNE SKLENINE:

Theodent 300 vsebuje najvišji razpoložljivi odmerek aktivne sestavine: Rennou. Poveča trdoto sklenine s hitro in učinkovito remineralizacijo sklenine že po prvem nanosu.

BLAŽI OBČUTLJIVE ZOBJE:

S spodbujanjem hitre remineralizacije ta naravna zobna pasta pomaga pri hitrem lajšanju nelagodja zaradi preobčutljivosti sklenine in povrne površinsko belino vaših zob.

ALTERNATIVA FLUORIDA:

Z naraščajočo zaskrbljenostjo zaradi škodljivih učinkov fluorida Theodent 300 ponuja še boljšo alternativo: Rennou. Teodent 300 se osredotoča na varno krepitev in obnovitev zobne sklenine.

MOČ NARAVE:

Rennou je aktivna sestavina, ki je varna za zaužitje v vseh izdelkih Theodent. Rennou vsebuje teobromin, neverjetno spojino s številnimi koristnimi lastnostmi za zdravje, ki izvira iz rastline kakava, vira čokolade.

THEODENT JE KORAK PRED OSTALIMI

Theodent klinično dokazano remineralizira površinsko sklenino učinkoviteje kot druge zobne paste na trgu. Poleg tega si Theodent kot podjetje prizadeva voditi industrijo na področju inovativne tehnologije remineralizacije emajla.

Theodent 300

  • Visoka koncentracija patentirane mešanice Rennou v zobni pasti Theodent 300, učinkovito podpre naravne procese obnove in remineralizacijo zobne sklenine. Ta bo z redno uporabo zobne paste ostala močna, gladka in sijoča.
  • Zobna pasta Theodent 300 s patentirano Rennou mešanico teobromina, kalcijevega acetata in natrijevega hidrogenfosfata, , sklenino neguje, podpira naravno remineralizacijo zob in ugodno vpliva na začetne stopnje razvoja kariesa.. Zobna pasta ne vsebuje fluoridov, sulfatov, parabenov in konzervansov.
  • Zobna pasta Theodent 300 ima osvežujoč okus mete in je primerna za vsakodnevno uporabo vseh družinskih članov starejših od treh let.
  • Zobna pasta Theodent 300 bo vašim zobem v največji meri ohranila naravno belino vaših zob.
  • Da bi dosegli optimalni rezultat ni potrebno prekomerno doziranje zobne paste. Za optimalno doziranje je narejena ozka odprtina na tubi, ki prepreči prekomerno doziranje revolucionarne zobne paste Theodent 300 in bo trajala dlje od ostalih zobnih past.

Kako ščetkati zobe?

Pravilna tehnika ščetkanja zob je bistvenega pomena za ohranjanje zdravja dlesni in zob. Notranjo, zunanjo in grizno površino zob ščetkajte z zobno ščetko dvakrat na dan vsaj dve minuti. Zobno ščetko nagnite pod kotom 45 °, tako da ščetine dosežejo linijo dlesni. Za čiščenje zob z zobno pasto Theodent priporočamo, da po končanem prvem ščetkanju izpljunete odvečno peno in izperete usta. Nato na ščetko nanesete malo količino zobne paste Theodent in ponovno ščetkajte zobe vsaj 30 sekund, Peno izpljunite, vendar ne izpirajte, saj bo na ta način dosežen večji učinek remineralizacije.

Sestavine: WATER, HYDRATED SILICA, SORBITOL, XYLITOL, GLYCERIN, SODIUM LAUROYL SARCOCINATE, XANTHAN GUM, TITANIUM DIOXIDE, CITRIC ACID, MENTHA VIRIDIS LEAF OIL , SODIUM BENZOATE, STEVIOSIDE, SODIUM BICARBONATE, VANILLA PLANIFOLIA EXTRACT, CALCIUM ACETATE, DISODIUM PHOSPHATE, THEOBROMINE, LIMONENE

Patentirana sestavina Rennau: theobromin, calcium acetate, sodium hydrogen phosphate

Pakiranje: 96,4 g

Nedavno ogledani izdelki