Meni
VAŠA KOŠARICA

Theodent Classic

Theodent Classic
Theodent Classic
Theodent Classic
Theodent Classic
Theodent Classic
Theodent Classic
Theodent Classic

Theodent Classic brez fluorida, naravna belilna zobna pasta za remineralizacijo in zmanjšanje občutljivosti zob z okusom nežne kristalne mete (96,4 grama)

Patentirana mešanica Rennou v zobni pasti Theodent Classic, bo podprla naravne procese obnovljanja in remineralizacije zobne sklenine. Zobna sklenina bo z redno uporabo zobne paste Theodent Classic ostala močna, gladka in sijoča.

  • Zaloga: Na zalogi
29.90€
Brez DDV: 24.51€
Brezplačna poštnina nad 50€
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava

NEŽNA IN UČINKOVITA ZOBNA PASTA ZA REMINERALIZACIJO ZOBNE SKLENINE:

Zobna pasta Theodent Classic izkorišča moč Rennouja. Ta močna spojina lahko poveča trdoto sklenine s hitro in učinkovito remineralizacijo sklenine.

BLAŽI OBČUTLJIVE ZOBE:

S spodbujanjem hitre remineralizacije ta povsem naravna zobna pasta pomaga pri hitrem lajšanju neugodja zaradi preobčutljivosti sklenine in pobeli površinsko sklenino.

ALTERNATIVA FLUORIDU:

Z naraščajočo zaskrbljenostjo zaradi škodljivih učinkov fluorida Theodent ponuja še boljšo alternativo: Rennou. Theodent Classic se osredotoča na varno krepitev in popravilo zobne sklenine.

MOČ NARAVE:

Rennou je aktivna sestavina, ki je varna za zaužitje v vseh izdelkih Theodent. Rennou vsebuje teobromin, neverjetno spojino s številnimi koristnimi lastnostmi za zdravje, ki izvira iz rastline kakava, vira čokolade.

THEODENT JE KORAK PRED OSTALIMI:

Theodent klinično dokazano remineralizira površinsko sklenino učinkoviteje kot druge zobne paste na trgu. Poleg tega si Theodent kot podjetje prizadeva voditi industrijo na področju inovativne tehnologije remineralizacije emajla.

Theodent Classic

  • Zobna pasta Theodent Classic s patentirano mešanico Rennou teobromina, kalcijevega acetata in natrijevega hidrogenfosfata, sklenino neguje, podpira naravno remineralizacijo zob in ugodno vpliva na začetne stopnje razvoja kariesa. Zobna pasta ne vsebuje fluoridov, sulfatov, parabenov in konzervansov.
  • Zobna pasta Theodent Classic ima osvežujoč okus mete in je primerna za vsakodnevno uporabo vseh družinskih članov starejših od treh let.
  • Nega z zobno pasto Theodent Classic bo skrbela za ohranjanje naravne beline vaših zob.
  • Da bi dosegli optimalni rezultat ni potrebno prekomerno odmerjanje zobne paste. Za optimalni odmerek je narejena ozka odprtina na tubi, ki prepreči prekomerno doziranje revolucionarne zobne paste Theodent Classic in bo trajala dlje od ostalih zobnih past.

Kako ščetkati zobe?

Pravilna tehnika ščetkanja zob je bistvenega pomena za ohranjanje zdravja dlesni in zob. Notranjo, zunanjo in grizno površino zob ščetkajte z zobno ščetko dvakrat na dan vsaj dve minuti. Zobno ščetko nagnite pod kotom 45 °, tako da ščetine dosežejo linijo dlesni. Za čiščenje zob z zobno pasto Theodent priporočamo, da po končanem prvem ščetkanju izpljunete odvečno peno in izperete usta. Nato na ščetko nanesete malo količino zobne paste Theodent in ponovno ščetkajte zobe vsaj 30 sekund, Peno izpljunite, vendar ne izpirajte, saj bo na ta način dosežen večji učinek remineralizacije.

Sestavine: WATER, HYDRATED SILICA, SORBITOL, XYLITOL, GLYCERIN, SODIUM LAUROYL SARCOCINATE, XANTHAN GUM, TITANIUM DIOXIDE, CITRIC ACID, MENTHA VIRIDIS LEAF OIL , SODIUM BENZOATE, STEVIOSIDE, SODIUM BICARBONATE, VANILLA PLANIFOLIA EXTRACT, CALCIUM ACETATE, DISODIUM PHOSPHATE, THEOBROMINE, LIMONENE

Patentirana sestavina Rennau: theobromin, calcium acetate, sodium hydrogen phosphate

Pakiranje: 96,4 g

 

Nedavno ogledani izdelki